Turktime

Başkan açıkladı! Burak Yılmaz Lille'den ayrılıyor mu?

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonu Paris Saint-Germain’i gerisinde bırakarak şampiyon tamamlayan Lille’in şampiyon kadrosunda yer alan Burak Yılmaz, lig şampiyonluğunun ardından gelen Fransa Süper Kupası’nda da büyük pay sahibi olmuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan açıkladı! Burak Yılmaz Lille'den ayrılıyor mu?
Haberler / Spor
24 Ağustos 2021 Salı 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta geçirdiği 2019-2020 sezonunun ardından Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, kariyerinde Avrupa'ya adım attığı ilk sezonda adeta damga vurdu. Lille'de Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'le birlikte takımının lig şampiyonluğunda başrol oynayan Burak, yeni sezona da hızlı girdi.

SEZONA ÇİFTE KUPAYLA BAŞLADILAR

Ligue 1'de PSG'yi geride bırakarak kazanılan şampiyonluktan sonra Fransa Süper Kupası'nda yine PSG'yi mağlup eden Lille, çifte kupalı bir sezonu geride bıraktı.

Fransa'da başlayan yeni sezonda ise kaldığı yerden devam eden milli golcümüz, 2021-2022 sezonunda çıktığı 3 maçta 2 gol kaydetmeyi başardı.

Avrupa'daki başarılı performansı sayesinde birçok büyük kulüple ismi anılan Burak Yılmaz'ın geleceği merak konusuydu.

Geçtiğimiz sezon Lille'de birlikte şampiyon olduğu hocası Christopher Galtier, yeni sezonda bir diğer Fransız ekibi Nice'in başına geçmişti.

Nice'i çalıştıran Galtier'in yeni takımında görmeyi en çok istediği isim Burak Yılmaz oldu. Lille kulübü ve Burak Yılmaz'la temasa geçen Nice, bu transferde bir aşama kaydedemedi.


Lille Başkanı Olivier Letang, Burak Yılmaz'ın takımda kalacağını açıklayarak Nice yönetimiyle oluşan transfer sürecini de aktardı.

Letang, Nice kulübünün Burak Yılmaz ile kendilerinden habersiz bir şekilde görüşme sağladığını açıkladı.

Lille Başkanı Olivier Letang'ın açıklamaları şöyle…

"Nice'in bizden habersiz Burak ile bir süredir temasta olduğunu biliyorum. Burak Yılmaz bana ve teknik direktörüne takımda kalmak istediğini söyledi."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime