Turktime

Farah Zeynep Abdullah isyan etti

Sosyal medyada yayılan hayvana şiddet görüntülerine tepki gösteren Farah Zeynep Abdullah, "Bu şerefsiz iblisler yerine, ışık hızıyla abuk sabuk suçlamalarla müzisyenlerin falan peşine düşüyorsunuz ya, bir orda takır tukur harekete geçiyorsunuz ya, hiç mi utanmıyorsunuz?" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Farah Zeynep Abdullah isyan etti
Haberler / Magazin
25 Ekim 2021 Pazartesi 23:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada yayılan hayvana şiddet görüntülerine tepki gösterdi. Evinin yolundaki bir köpeği öldürdüğü iddia edilen kişinin görüntülerini alıntılayan ünlü oyuncu, "Bu şerefsiz iblisler yerine, ışık hızıyla abuk sabuk suçlamalarla müzisyenlerin falan peşine düşüyorsunuz ya, bir orda takır tukur harekete geçiyorsunuz ya, hiç mi utanmıyorsunuz?" dedi.

Abdullah, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ve Adalet Bakanlığı'na seslendi. Abdullah, bir sonraki paylaşımında ise "Katillere verilen güce bak ya. Ülkede insan öldürüyor cezasız, hayvan katlediyor cezasız. Ne olsun purge mü olsun ülkede?" diyerek tepkisini dile getirdi.

PURGE NEDİR?

Purge, tarihte, din ve siyaset biliminde tasfiye, iktidardakiler tarafından bir hükümetten, başka bir kuruluştan, ekip liderlerinden veya bir bütün olarak toplumdan istenmeyen olarak kabul edilen kişilerin pozisyonunun kaldırılması anlamına geliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime