Turktime

Murat Yıldırım yeni rolüyle şaşırtacak

Son olarak Ramo'dan başrol oynayan Murat Yıldırım, bu defa dönem dizisi Aziz ile ekranlara dönüyor. Yıldırım, 1930'lu yıllarda geçecek olan dizideki yeni rolüyle ise hayranlarını şaşırtacak.
ABONE OL
Abone Ol
Murat Yıldırım yeni rolüyle şaşırtacak
Haberler / Magazin
25 Ekim 2021 Pazartesi 22:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, ve Fırat Tanış'ın başrollerde oynadığı Aziz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi ilk bölümüyle 5 Kasım Cuma akşamı seyirci karşısına çıkacak.

Seyirciyi Antakya'da 1930'lu yıllara götürecek olan Aziz duygu yüklü hikayesi, atmosferi, kostümleri ve aksesuarları ile dikkat çekecek. Proje tasarımını Necati Şahin'in gerçekleştirdiği dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturuyor. 

Senaryosunu ise Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan ve İmren Şengel eşlik ediyor. 5 Kasım Cuma akşamı Show TV'de ekrana gelecek, yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği Aziz'in proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime