Turktime

FIFA Başkanından Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması

Trendyol Süper Lig'de dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan açıklamalar geldi. Infantino, şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
FIFA Başkanından Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması
Haberler / Spor
18 Mart 2024 Pazartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FIFA Başkanı Gianni Infantino dün akşam oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"ŞOK EDİCİ OLAY"

Infantino, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaşanan şiddet kesinlikle kabul edilemez; saha içinde veya saha dışında, bunun sporumuzda veya toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve tekrar söyleyeceğim; futbolda istisnasız tüm oyuncuların, dünyanın her yerindeki pek çok insana bu kadar keyif veren bir oyunu oynayabilmek için güvende ve emniyette olması gerekiyor. İlgili makamları buna her düzeyde saygı gösterilmesini sağlamaya ve Trabzon'daki şok edici olayların faillerinin yaptıklarının hesabını vermeye çağırıyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime