Turktime

Trabzon'daki skandal dünya basınında

Dün akşam Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig maçında çıkan olaylar dünya basınında geniş yer buldu. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçın sonunda taraftarların sahaya girmesi dış basında gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzon'daki skandal dünya basınında
Haberler / Spor
18 Mart 2024 Pazartesi 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Mücadele sonrasında Trabzonsporlu taraftarlar sahaya inerek futbolculara hücum etti.

Osayi Samuel, Fred ve Batshuayi kendilerine saldıran taraftarlara karşılık verirken, bir taraftar kaleci Livakovic'e yumruk attı.

Kameraların önünde yaşanan skandal görüntüler dünya basınında geniş yer buldu. Dış basında yaşanan olaylar şöyle görüldü:

BBC Sport: Trabzonsporlu taraftarlar, mağlubiyetin ardından Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

The Sun: Chelsea’nin eski futbolcusu (Michy Batshuayi) taraftara dönerek tekme atarken kaotik maçta yüzlerce taraftara Fenerbahçe takımına saldırmak için sahaya girdi.

De Telegraaf: Türkiye'de işler yine ters gidiyor: Holiganların sahaya hücum etmesinden sonra Michy Batshuayi karate vuruşunu yapıyor.

Calcio Mercato: Türkiye, Trabzonspor – Fenerbahçe maçında cinnet sahneleri: Batshuayi ve Osayi rakip taraftarlara yumruk attı. Unutulmayacak bir sonla biten ve Türkiye Ligi stadyumlarındaki yaygın şiddet temasını güçlü bir şekilde geri getiren bir maç. Chelsea'nin eski forvet oyuncusu Michy Batshuayi'nin belirleyici golüyle Trabzonspor’un sahasında elde ettiği heyecan verici 3-2'lik galibiyet, ev sahibi takımın bazı taraftarlarının hakemin son düdüğü sonrası talihsiz tepkisine neden oldu.

Mundo Deportivo: Türklerden acımasız meydan savaşı

Marca: Trabzonsporlu radikaller Fenerbahçeli oyunculara saldırdı

La Voz: Yumruk yumruğa kavga

Bild: Türkiye'de skandal

As:Ev sahibi taraftarların istilası başladı

Sport: Türkiye'de barbarlık

Chosun: Futbol değil felaket

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime