Turktime

Emekli vekil maaşıyla geçinemiyormuş!

Eski Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, 15 bin 800 lira olan emekli vekil maaşıyla Türkiye'de geçinmekte zorlandığını ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
Emekli vekil maaşıyla geçinemiyormuş!
Haberler / Ekonomi
25 Ekim 2021 Pazartesi 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve 25-26. dönem Mardin Milletvekili olan Orhan Miroğlu, Yeni Journal'dan Çınar Ayser Çınar'a röportaj verdi. 

Ülkemizde artan enflasyon nedeniyle emekli maaşıyla geçinmekte zorlandığını belirten Miroğlu, pandemi nedeniyle ciddi bir ekonomik kriz yaşandığını ifade etti.

"İŞSİZ BİR YAZARIM"

Siyaset ile ilgili açıklamalarda bulunan Miroğlu, "Siyasi istikrarı önemsiyorum. Ben milletvekili emekli maaşıyla yaşayan biriyim. Doğrusunu isterseniz ben de yoksullaştığımı hissediyorum. En iyi yaptığım iş yazı yazmaktır. Hatta bu aralar yazı yazsam evin ekonomisine katkıda bulunabilir miyim diye de düşünüyorum. Çünkü ben de şu an meslek olarak işsizim. Siyaset bir meslek değil çünkü yapılır ve biter. Bu nedenle kendimi işsiz bir yazar olarak tanımlıyorum" dedi.

EMEKLİ VEKİL MAAŞI NE KADAR?

Asgari ücretin yaklaşık 5 katı olan emekli milletvekili maaşı ek ödemeler haricinde yaklaşık 15 bin 800 liraya denk geliyor.

Kaynak / En Son Haber

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime