Turktime

Kamu bankalarından faiz indirimi!

Dün gece saatlerinde kamu bankalarının faiz indirimine gideceği haberi duyurulmuştu. Haberler bugün itibarıyla gerçek oldu. Kamu bankaları kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirime gidildiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Kamu bankalarından faiz indirimi!
Haberler / Ekonomi
25 Ekim 2021 Pazartesi 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kamu bankaları, Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar faiz indirimine gidildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Bankalarımız, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemiz ekonomisinin ve istihdamının güçlendirilmesine katkı sağlamaya, müşterilerimizin ve firmalarımızın yanında olmaya devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

UYGULANACAK FAİZ ORANLARI

Yapılan yeni uygulama ile konut kredilerindeki faiz oranları 26 Ekim tarihinden itibaren, 1 milyon TL altı fiyatlarda yüzde 1,29, 1 milyon liranın üstündeki tutarlarda ise yüzde 1,34 faiz oranlarının uygulanacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime