Turktime

Elon Musk'tan tepki çeken karar: O özelliği de kaldırıyor!

Sosyal medya devi X'in sahibi Elon Musk, yakın zamanda engelleme düğmesinin kaldırılacağını açıkladı. Kararın açıklanması sonrası Elon Musk'a tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Elon Musk'tan tepki çeken karar: O özelliği de kaldırıyor!
Haberler / Teknoloji
20 Ağustos 2023 Pazar 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan eski adıyla Twitter, yeni adıyla X'in sahibi olan ünlü girişimci Elon Musk, platformdaki engelleme düğmesinin yakında kaldırılacağını duyurarak dikkatleri üzerine çekti.

Musk, Twitter/X üzerinde bir kullanıcıya verdiği cevapta engelleme özelliğinin yakın bir gelecekte "DM'ler dışında bir özellik olarak kaldırılaağını" belirtti.

"HİÇBİR ANLAM İFADE ETMİYOR"

Engelleme özelliğinin mesajlarda hala kullanılabilir olacağını da belirten Musk, hesap engelleme özelliğinin artık "hiçbir anlam ifade etmediğini" söyledi. 

Engelleme düğmesi, sadece sahte hesapları değil, aynı zamanda kullanıcıyı rahatsız eden veya istenmeyen içerik üreten hesapları da engellemek için sıkça kullanılan bir araç. Ancak bu özelliğin kaldırılmasıyla birlikte kullanıcılar, bu tür hesaplarla maruz kalacak.

Sosyal medya kullanıcılarından Elon Musk'a tepkiler hala devam ederken, engelleme özelliğinin ne zaman kaldırılacağı ise henüz açıklanmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime