Turktime

WhatsApp yeni özelliğini denemeye başladı

Dünya çapında en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün yeni bir özelliğini daha sunmaya devam ediyor. Ses getiren yeni özellikleri ile kullanıcılarını memnun eden WhatsApp, çağ açacak bir özelliğini denemeye sundu.
ABONE OL
Abone Ol
WhatsApp yeni özelliğini denemeye başladı
Haberler / Teknoloji
14 Ağustos 2023 Pazartesi 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünya çapında en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp her geçen gün yeni bir özelliğini daha duyurmaya devam ediyor. WhatsApp kullanıcılarını memnun etmek için her yeni güncellemesi ile bünyesine yeni özellikler katıyor.

Kimileri topluluklar kimileri ise gizlilik üzerine olan bu yeni özelliklere bir yenisi daha ekleneceği ise duyuruldu. WhatsApp tarafından hazırlanan son yenilik beta sürümünde test edilmeye başlandı. İşte WhatsApp'ın ses getirecek yeni özelliği:

WhatsApp beta sürümünde test edilen yeni özellik WhatsApp Web kullanıcıları için hazırlanan bir yenilik olarak biliniyor. WhatsApp Web beta kullanıcıların hizmetine sunulan ve beğenilmesi halinde testleri tamamlanarak tüm kullanıcılara açılacak olan özellik bilgisayardan girdiğiniz WhatsApp Web için gizlilik özelliği olacak. 

Özellik kapsamında bundan sonra WhatsApp Web kullanmak için şifre girmeniz gerekecek. Özelliğin tasarlanma amacı ise bilgisayarınızda WhatsApp Web'i açık bırakarak dışarı çıktığınız zaman sizin dışınızdaki kişilerin bilgilerinize ve sohbetlerinize erişmesini engellemek. Eğer sizler de şifrenizi unutacak olursanız, bu durumda WhatsApp Web'den çıkış yaparak yeniden QR kodu ile girmeniz gerekecek. 

Özellik henüz WhatsApp Web beta sürümünde teste ediliyor. Önümüzdeki haftalarda ise tüm kullanıcılar için güncellemenin gelmesi bekleniyor. Güncellemenin ardından WhatsApp içerisinde Ayarlar menüsünden Gizlilik kısmına girebilir ve özelliği kullanabilirsiniz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime