Turktime

Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi

Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Şahin son olarak katıldığı bir etkinlikte hamilelik iddialarına “Hayır hamile değilim” cevabını verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi
Haberler / Magazin
24 Ocak 2024 Çarşamba 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2020 yazında Alaçatı'da aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı.

Kapadokya'da sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz'da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikâh masasına oturmuştu.

Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı samimi bir törenle evlenen ikilinin şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti.

Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye'ye gelen ünlü çiftin Çeşme'deki düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

ABD’de NBA sporcusu eşi Cedi Osman ile yaşayan Ebru Şahin önceki akşam katıldığı bir davette görüntülendi.

"HAMİLE DEĞİLİM"

Üzerindeki kıyafet ve aksesuarların toplam değeri 125 bin TL’ydi. Çekeceği dijital dizi için İstanbul’a geldiğini söyleyen Şahin “Yeniden Amerika’ya döneceğim.

Gidip gelmek zor oluyor ama bir denge yarattık” dedi. Hakkında çıkan bebek haberlerine de açıklık getiren Şahin “Hayır hamile değilim” diye konuştu

KAYNAK: POSTA

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'I GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime