Turktime

Haksız kazanç iddialarına yanıt!

Dün Günaydın'ın Zeynep Bastık ve Edis hakkında manşete taşıdığı '13 milyon liranın üstüne yattılar' haberi müzik dünyasını karıştırdı. Edis ve Zeynep Bastık'tan iddialara yanıt geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Haksız kazanç iddialarına yanıt!
Haberler / Magazin
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün Günaydın'ın Zeynep Bastık ve Edis hakkında manşete taşıdığı '13 milyon liranın üstüne yattılar' haberi müzik dünyasını karıştırdı. Edis ve Bastık, Streetlife şirketinin yetkililerinin kendileri hakkındaki "Üç konser vermeleri karşılığında iki sanatçıya 400 bin Euro (yaklaşık 13 milyon TL) ödedik ama konsere çıkmadılar, parayı da iade etmediler" suçlamalarına yanıt verdi.

Edis ve Bastık, "Streetlife ile sözleşme imzaladık. Ancak, konserler şirket tarafından birtakım bahane ve gerekçelerle 3 kez iptal edildi. İptaller nedeniyle imajımız ve itibarımız zedelendi. İddia edilen o bedel ise tarafımıza yatırılmadı sadece ön ödemeler ve konser öncesi avans ödemesi niteliğinde cüzi bir rakam gönderildi. Onlar da sözleşmeye uygun şekilde geri ödenmemiştir" dedi.

STREETLIFE'TAN YENİ AÇIKLAMA HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETTİLER

STREETLIFE şirketi ise yeni bir açıklamayla Zeynep Bastık ve Edis'i suçladı: Edis ve Zeynep Bastık, konserlerini iptal ettiklerini, profesyonellikten uzak ve hukuka aykırı şekilde sosyal medya hesaplarından duyurmuştur. Bu yüzden konser mekanlarına tazminatlar ödemek, bilet paralarını iade etmek zorunda kaldık. İki sanatçı hem bizi mağdur etmiş hem de aldıkları ücretleri iade etmeyerek haksız kazanç elde etmişlerdir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 tweetydiloş
 27 Haziran 2024 Perşembe 14:41
Zeynep bastık ın iptal ettiği son konser yok temmuzda verecek hatta lan ı söylediği konser görüntüsü var Şu edis de son dönemde para uğruna kahve reklami çekiyor ya sinir olmaya başladım

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime