Turktime

Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu

Dilan Çiçek Deniz, 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Kısa Film Yarışması bölümünde yarışan filminin gösterimi için ekibini yalnız bırakmadı ve Adana’ya gitti.
ABONE OL
Abone Ol
Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu
Haberler / Magazin
28 Eylül 2024 Cumartesi 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dilan Çiçek Deniz, 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Kısa Film Yarışması Bölümü’nde yarışan filminin gösteriminde ekibini yalnız bırakmadı ve Adana’ya gitti. Oyuncu, önümüzdeki günlerde de Ay Yapım ve Yeditepe Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Luma Kısa Film Festivali Kısa Film Dalı Ana jürisinde yer alacak.

Bu alanda yatırımlarına devam eden ve 2’nci kısa filmi için hazırlıklara başlayan Deniz, “Kamera önü kadar kamera arkasına da büyük bir ilgi duyuyorum. İşin mutfağında olmak, hikayelerin nasıl şekillendiğini görmek bana bambaşka bir perspektif kazandırıyor. Bu yüzden, genç yönetmen ve senaristlerin projelerine destek vermek, onların yapım süreçlerine ve festivallerdeki yolculuklarına tanık olmak benim için çok kıymetli” dedi.

Dilan Hakkında Konuşmalıyız filmi, dünya prömiyerini 30. Saraybosna Film Festivali’nde gerçekleştirmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Sude Belkıs, Evrim Doğan ve Nur Sürer gibi isimler yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime