Turktime

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Dün yaşamını yitiren ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni merak konusu olmuştu. Yakın arkadaşı Fezi Altun tarafından yapılan açıklama ile merak edilenler aydınlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu
Haberler / Magazin
26 Eylül 2024 Perşembe 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün yaşamını yitiren ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni merak konusu olmuştu. Sosyal medyada peş peşe gelen soruların ardından, merhum sanatçının yakın arkadaşı Fezi Altun tarafından yapılan açıklama ile merak edilenler aydınlatıldı.

Fezi Altun, yaptığı paylaşımda Alp Kavasoğlu'nun bir süredir pankreas kanseri ile mücadele ettiğini duyurdu. Kanserle verdiği zorlu mücadelede maalesef başarılı olamayan Kavasoğlu, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Kavasoğlu, Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin makyajını yaptı.

Kavasoğlu'nun cenazesi bugün Üsküdar'da ikindi namazını takiben kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime