Turktime

Deniz Akkaya 'dan dikkat çeken açıklama!

Deniz Akkaya, vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Deniz Akkaya 'dan dikkat çeken açıklama!
Haberler / Magazin
5 Kasım 2023 Pazar 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü modacı Deniz Akkaya, vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından daha önceki davalık olduğu Selin Ciğerci ve eski kocası Gökhan Çıra’yı hedef alarak çeşitli iddialarda bulundu.

Dilan Polat ve eşinin mal varlıklarına el konulmasının ardından sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan Deniz Akkaya, kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen isimlere yönelik çarpıcı ifadeler kullandı.

Akkaya, Gökhan Çıra’nın maddi durumu hakkında, “Gökhan Çıra beş parasız adamdı, nereden kazandığını ben nereden bileyim diyor. Vallahi biz de bilemiyoruz cevap da yok Dilan Polat cevabı gibi bunları da Allah çok seviyor belli ki” ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’yı hedef gösteren Akkaya, “Sen önce bu merdivenaltı ürünlerinle ilgili olarak açıklamaya cevap ver” diyerek çıkışını sürdürdü.

Ünlü ismin paylaşımları, kara para aklama iddialarının yankı bulduğu bir dönemde dikkat çekerken, sosyal medyada geniş bir tartışma başladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime