Turktime

Friends'in yıldızı Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı

Friends dizisinde Chandler Bing karakteriyle hafızalara kazınan Matthew Perry, Hollywood'da bulunan Forest Lawn mezarlığında toprağa verildi. Törene ailesi, yakın arkadaşları ve sevenleri katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Friends'in yıldızı Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı
Haberler / Magazin
4 Kasım 2023 Cumartesi 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

1994-2004 yılları arasında yayımlanan 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle gönüllere taht kuranünlü oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim'de evindeki jakuzide ölü bulunmuştu.

54 yaşındaki Perry, Los Angeles'ta yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Dizinin çekildiği Warner Bros. stüdyolarına yakın olan ve Michael Jackson, Lucille Ball and Elizabeth Taylor gibi isimlerin mezarının bulunduğu Forest Lawn mezarlığında düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Oyuncuyu son yolculuğuna uğurlamaya Friends dizisinden rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer geldi.

The Sun'ın aktardığına göre, Perry'nin arkadaşının yıldızın son bir haftadır kendini iyi hissetmediğini ve "yorgun" olduğunu söylediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime