Turktime

Demet Akalın'dan , Aleyna Tilki'ye iç çamaşırı eleştirisi

Son günlerde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Aleyna Tilki'ye eski dostu Demet Akalın'dan tepki geldi. Akalın genç popçu için "Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor" deyince ortalık karıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Akalın'dan , Aleyna Tilki'ye iç çamaşırı eleştirisi
Haberler / Magazin
14 Aralık 2023 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında sahnelere çıkışının engellendiğini ve konserlerinin iptal edildiğini iddia etmişti.

Sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu açıklayan Tilki, sesi titreyerek çektiği videoda sert sözler söyleyip, küfür etmesiyle gündem olmuştu.

'KİMSEYİ SUÇLAMA'

Aleyna Tilki'nin sözlerine Demet Akalın'dan yorum gecikmedi. Akalın, “Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et ama bence burada yapabileceğin çok şey var. Bence kimseyi de suçlama. Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor” deyince ortalık karıştı.

'ELİNDE AYICIKLA ÜNLÜ OLDUN'

Demet Akalın'ın sözleri bazı takipçilerinin tepkisini çekti. Ünlü şarkıcıya hakaret dolu mesajlar yazıldı. Bunun üzerine Demet Akalın yeni bir açıklama yaptı: "Aleyna miniklerin starı. Elinde ayıcıkla ünlü oldu! Genç bir kızdı, koca kadın değil! Bizler mayoyla bile çıktık ama biz küçüklerin starı değildik. Sonra ben 'Ben Fero'yla evli mutlu çocukluyla aldım ama sonra da hiç mayo giymedim" sözleriyle kendini savundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime