Turktime

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesine tepki yağdı!

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Çok Güzel Hareketler'deki ödül töreni skeci yüzünden sosyal medyada gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesine tepki yağdı!
Haberler / Magazin
18 Aralık 2023 Pazartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her yıl düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri bu sene de sahiplerini bulsa da tartışması bitmiyor.

Çok Güzel Hareketler'de, sosyal medyada çokça yorumun yapıldığı ve birçok anın gündem olduğu ödül törenine ilişkin bir skeç yapıldı. Programda Pınar Deniz göndermesi sosyal medyayı karıştırdı.

'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte, Pınar Deniz'e benzetilen karaktere ilişkin söylenen sözler seyircinin dikkatini çekti.

"PELİN SOLMUŞ"

Skeçte, "Ödülü hak etmeyen oyuncu kategorimiz için Pelin Solmuş geliyor efendim!" ifadesi yer aldı. "Setlerde çok çalışmadım. Zaten yeterince güzelim çalışmamıza çok da gerek yok.” sözleri ise izleyenleri rahatsız etti.

'ALTIN BAZA ÖDÜL TÖRENİ'

'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte Pelin Solmuş karakterini canlandıran Ebru Yücel, gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi. Ama beni ona benzetmeniz gurur verir." Pınar Deniz'in yeteneğiyle dalga geçildiğini vurgulayan sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları paylaşımlarla Çok Güzel Hareketler'e tepki gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime