Turktime

İlayda Alişan ilk kez konuştu!

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan güzel oyuncu İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den geçtiğimiz günlerde aşk pozu gelmişti. İlayda Alişan, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla ilgili ilk defa konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
İlayda Alişan ilk kez konuştu!
Haberler / Magazin
17 Aralık 2023 Pazar 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ATV dizisi Ateş Kuşları'nın oyuncusu İlayda Alişan, önceki gün Etiler'deydi.

Ünlü oyuncu, "Dizimiz çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Tepkiler çok güzel. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölüm çok heyecanlı" dedi.

Ateş Kuşları'nın yıldız oyuncusu İlayda Alişan, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla ilgili de ilk defa konuştu.

İşletmeci Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. Güzel oyuncuya, sevgilisinin annesi Seda Sayan ile tanışıp tanışmadığı soruldu.

"HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

Engin ile ilişkisi sorulan güzel oyuncu, "İlişkimiz çok güzel gidiyor. Keyfimiz yerinde" demekle yetindi. Ünlü isim, "Seda Sayan ile tanıştınız mı?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:

Yeni yıl mesajı da veren İlayda Alişan, "2023 yılının başlangıcı ülkece zor bir süreçti. 2024 umarım daha mutlu ve umut dolu olur. 2023'ü asla aratmayacak bir bir yıl olur. Sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin bize" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin "Oğulcan bey hayırlı uğurlu olsun birlikteliğiniz çok yazıldı, konuşuldu. Ne söylemek istersiniz?" sorusuna "Arkadaşlar konsere geç kaldık ama biz İlayda ile zaten arkadaştık ve arkadaşlığımız sevgiye dönüştü" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime