Turktime

Cem Yılmaz ağabeyini yalnız bırakmadı

Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu'dan olan oğlu Kemal, dün amcası Can Yılmaz'ın yazdığı oyunu babası ve annesi ile birlikte izledi.
ABONE OL
Abone Ol
Cem Yılmaz ağabeyini yalnız bırakmadı
Haberler / Kültür
1 Şubat 2017 Çarşamba 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Can Yılmaz'ın kaleme aldığı ve Serdar Biliş'in yönettiği çocuk oyunu ‘Fantastik Hikâyeler Makinesi’ geçtiğimiz gün sanatseverlerle buluştu. Minik izleyicileri uçağın mucidi Wright Kardeşler'den Hezârfen Ahmet Çelebi'ye, sinemanın mucidi Lumiere kardeşlerden taş devrine uzanan geniş bir zaman diliminde benzersiz bir yolculuğa çıkaran oyunun meraklı kahramanı Ömer'e Ata Berk Mutlu hayat verdi. Sevilen oyuncular Tuba Ünsal, İbrahim Selim, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı ve Hayal Köseoğlu'nun canlandırmalarıyla keyifli anlar yaşatan oyun, miniklere ilginç bir deneyim sundu.

Oyunun galasında ağabeyi Can Yılmaz'ı yalnız bırakmayan komedyen Cem Yılmaz’a eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal Yılmaz eşlik etti. Özellikle minik Kemal’in oyunu en ön sıradan bacak bacak üstüne izlemesi ve alkışlaması dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu Ozan Güven ise davette oğlu Ali Ateş Güven'le birlikteydi. Salon içerisinde Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu yan yana oturdu.

Oyun öncesi muhabirlerin karşısına geçen Cem Yılmaz, röportaj sırasında dahi oğlu Kemal'i yanından ayırmadı. “Abimin üçüncü çocuk oyunu oldu. Hayırlı olsun demek için geldik. Kendi sinema filmlerimde de kamera karşısına geçtiğimiz oyuncu arkadaşlarımızı izleyeceğiz” diyen Yılmaz, muhabirlerden gelen bütün soruları 4 yaşında olan oğlu Kemal'e yöneltti

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime