Turktime

Can Yaman tepkilere sessiz kalmadı

Can Yaman, yaklaşık 4 ay önce gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta'ya kaptırdı. Sosyal medyada sık sık paylaşımlar yapan Can Yaman ve Diletta Leotta, özellikle İtalyan hayranlarından büyük ilgi görüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Can Yaman tepkilere sessiz kalmadı
Haberler / Magazin
10 Nisan 2021 Cumartesi 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Can Yaman, aradığı aşkı İtalya'da buldu. Can Yaman, yaklaşık 4 ay önce gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta'ya kaptırdı.

İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti. Can Yaman aşk haberlerinden sonra daha sık gündeme gelmeye başladı.

Gerek yaptığı projelerle gerek açıklamalarıyla zaman zaman da insanlardan tepki alan Can Yaman, profilindeki notla hayranlarını mest etti. Can Yaman profiline "Nefret edenler de hoş karşılanır, hakaret etmekten çekinmeyin" notuyla dikkat çekti.

BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO

İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde olacak.

Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro alacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime