Turktime

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan evlilik adımı!

Oğuzhan Koç ile sürpriz bir aşk yaşadığı ortaya çıkınca magazin gündeminin 1 numarasına yerleşen Demet Özdemir evleniyor mu? Gelen son dedikodulara göre çift evlilik konusunu ciddi ciddi düşünüyor!
ABONE OL
Abone Ol
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan evlilik adımı!
Haberler / Magazin
9 Nisan 2021 Cuma 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkı adım adım evliliğe gidiyor. Yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in mutlu bir aile babası olması Oğuzhan Koç'u da çok fena gaza getirdi.

Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; birbirlerine çok yakıştırılan genç çiftin ciddi olarak evliliği düşünüyor.

DEMET ÖZDEMİR'İ TAKİBE ALDI

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Koç'un annesi Kıymet Yalçın Koç, oğlunun sevgilisi Demet Özdemir'i Instagram hesabından takip etmeye başladı. Kıymet Hanım, ünlü oyuncu ile yemekte buluşmak istiyor. Bu gelişmelerin ardından çiftin evleniyor dedikoduları da yayılmaya başladı.

GELİN ADAYINA ONAY VERECEK Mİ?

Oğuzhan Koç'un annesi Kıymet Yalçın Koç, ünlü oyuncu ile yemekte buluşmak istiyor. Şimdilik sanal alemde tanışan Kıymet Hanım ve Özdemir'in, buluşma sonrası aralarındaki ilişkinin hangi seviye taşınacağı merak konusu olurken evlilik dedikodular şimdiden yayılmaya başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime