Turktime

Bülent Turan: Bizim görevimiz

AK Partili Turan'dan "Sedat Peker'in iddiaları Meclis'te araştırılsın" talebine, "Yanlış yapan varsa ayıklamak bizim görevimiz" yanıtı geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Bülent Turan: Bizim görevimiz
Haberler / Siyaset
7 Haziran 2021 Pazartesi 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, muhalefetin, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının Meclis'te araştırılması talebine ilişkin olarak, "Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Hatalarımız varsa temizleriz, yanlış yapan varsa ayıklamak bizim görevimiz. Kaldı ki mafya ile AK Parti en son bir araya gelecek iki kavramdır" dedi.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialarla büyük tartışma yaratırken, muhalefet kanadı Peker'in iddialarının Meclis'te araştırılması yönünde hükümete yoğun baskı yapıyor.

"AK PARTİ HATASI VARSA GEREĞİNİ YAPMAK DURUMUNDADIR"

Muhalefetin "Sedat Peker'in iddiaları Meclis'te araştırılsın" talebine AK Parti kanadından ilk yanıt geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada "Meclis; kendi gündemine hâkim olan, ne yaptığını bilen bir kurum. Biz Meclis'imizi, mafya liderlerinin gündemiyle değerlendirmeyiz. Toplumun tüm dertleri derdimiz, merakları merakımız. Yanlış yapan varsa ayıklamak bizim görevimiz. AK Parti'nin hatası varsa gereğini AK Parti yapmak durumundadır, yaparız ama Meclis'imizi bir adamın ekran karşısındaki konuşmalardan yola çıkarak belirlemenin doğru olmadığı kanaatindeyim" ifadeleri yer aldı.

Turan, şöyle devam etti:
"Muhalefet yapmak, bir mafya babasının argümanlarını taşımak değildir. Muhalefet; dedikodunun, hakaretin karşılık bulacağı bir yer değildir. Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun 17 Aralık'ta oynanmış ses kayıtlarının nasıl CHP grubunda izletildiğini üzülerek gördük. Bir ana muhalefet partisi yani iktidara en yakın partinin düştüğü rol, FETÖ'nün sözcülüğüdür. Şimdi de geldikleri yer, bir mafya babası diye adlandırılan kişinin kasetlerinden başka gündemleri olmaması vahim tabloyu ortaya koyuyor. Siz siyasetin hakkını verseniz bu hale düşmesin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime