Turktime

Önder Aksakal'dan 'ittifak' açıklaması

Önder Aksakal, DSP’nin Cumhur İttifakı’na da Millet İttifakı’na da ‘aynı mesafede’ durduğunu, onlardan da kendilerine ittifak ortaklığı için bir teklif gelmediğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Önder Aksakal'dan 'ittifak' açıklaması
Haberler / Siyaset
7 Haziran 2021 Pazartesi 08:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Didem Özel Tümer ile parlamento muhabiri Mehtap Gökdemir’in sorularını Parti Genel Merkezi’ndeki makamında yanıtladı.

DSP lideri Önder Aksakal, seçim barajının değişmesine bağlı olarak siyasette üçüncü ya da dördüncü ittifakların çıkabileceğini söyledi.

DSP’nin, Cumhur İttifakı’na da Millet İttifakı’na da aynı mesafede durduğunu söyleyen Aksakal, geçen seçimde de herhangi bir ittifak içerisinde yer almadıklarını hatırlattı.

DSP Genel Başkanı, “Bize o yönde bir teklif de gelmedi. CHP içerisinde mevcut yönetim anlayışına karşı olan insanların da gidebileceği kapı olarak DSP’nin varlığı her zaman orada bir sıkıntı kaynağı. Bu kaygı böyle bir tasarrufu gündeme getirmiş olabilir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime