Turktime

Bitcoin, 43 bin doların üzerini gördü

Dolardaki zayıflama nedeniyle kripto parada artış yaşanırken, Bitcoin bu sabah 43.800 doların üzerini gördü. Son 24 saatte piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 82'si dolar bazında değer kazancına imza attı.
ABONE OL
Abone Ol
Bitcoin, 43 bin doların üzerini gördü
Haberler / Ekonomi
13 Ocak 2022 Perşembe 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün doların küresel olarak zayıflaması kripto paralarda yükselişe yol açtı. Bitcoin ABD'de enflasyonun yüzde 7 ile beklentilere paralel gelmesinin ardından 43 bin doları aştı.

Habertürk'ün aktardığına göre, enflasyonun beklentilere paralel gelmesi Fed'in beklenenden daha fazla veya daha erken faiz artırımına gidebileceğine yönelik endişeleri bir nebze de olsa bastırdı.

KRİPTO PARALAR YÜKSELİŞTE

Bu sabah Bitcoin, 43 bin 800 doların üzerini gördü. Günlük yükselişi yüzde 2.5'i buldu. Ethereum da benzer şekilde yüzde 3.3'lük yükselişle 3.330 doları aştı.

Son 24 saatte piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 82'si dolar bazında değer kazancına imza attı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime