Turktime

Birce Akalay'dan iddialara yanıt!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, basın mensuplarına verdiği bir röportajda hakkında çıka iddialara yanıt verdi. Akalay, "Doğrudur diyeyim, yeterli olur umarım" açıklamasını yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Birce Akalay'dan iddialara yanıt!
Haberler / Magazin
2 Mart 2024 Cumartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, bir diğer meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı.

Çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beyoğlu'ndaki bir sinemada Oscar adayı 'Zavallılar' filmini el ele izleyince ilişkileri ortaya çıktı.

Oyuncu çiftin, sosyal medya hesaplarından da birbirlerinin fotoğraflarına kalp ikonuyla yorum yapmaları hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Aynı menajerlik şirketine bağlı olan oyuncuların basın danışmanları ilişkiyi doğruladı ve "Daha çok yeni" demekle yetinmişti.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Gülüşümden anlaşılmıyor mu?" diyen 39 yaşındaki güzel, önceki gün özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Basın mensuplarına "Doğrudur diyeyim, yeterli olur umarım" açıklamasını yapan Birce Akalay, daha sonra evinin yolunu tuttu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime