Turktime

Fatih Ürek'in paylaşımı olay oldu!

Fatih Ürek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ürek fotoğrafına yaptığı filtrenin dozunu kaçırınca takipçilerinden yorum yağdı!
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Ürek'in paylaşımı olay oldu!
Haberler / Magazin
1 Mart 2024 Cuma 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dansları, şarkıları ve katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla magazin basınında geniş yankı uyandıran Fatih Ürek, son yıllarda neredeyse herkesin kullanmaya başladığı filtrenin dozunu kaçırınca sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Ürek, son olarak bir arkadaşıyla fotoğrafını paylaşarak "Benim tatlı arkadaşım Elif'imizin doğum günü gecesi. Tabii ki gıybetsiz olmaz. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun" notunu yazdı. Ürek'in fotoğrafta kendi yüzüne yaptığı filtreden dolayı gözleri şaşı oldu ve görenler tanımakta zorlandı. Filtreyi abartan şarkıcının paylaşımına "Kimse sizi uyarmıyor mu?" ve "Takma surat gibi olmuş" yorumları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime