Turktime

Beşiktaş'ta Hakim Ziyech sesleri! Satın alma opsiyonlu kiralık modeli...

Bu sezon Süper Lig'de adeta yıldız yağmuru yaşanıyor. Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Hakim Ziyech için kolları sıvadı. Yıldız isim için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, geri sayıma geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta Hakim Ziyech sesleri! Satın alma opsiyonlu kiralık modeli...
Haberler / Spor
13 Ağustos 2023 Pazar 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş, transfer döneminin son haftalarını hareketli geçiriyor... Şu ana kadar hem Beşiktaş taraftarı hem de teknik direktör Şenol Güneş'in talep ettiği şekilde hamleler yapamayan yönetim, bombaları son düzlükte patlatmayı amaçlıyor.

ZIYECH İÇİN YOĞUN MESAİ

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech'i renklerine bağlamak için yoğun mesai harcıyor.

MAAŞ BEKLENTİSİ

Normal şartlarda Suudi Arabistan'a gitmesi beklenen ancak istediği seviyede ekstrem teklifler alamaması sebebiyle rotasını Avrupa'ya çeviren Ziyech'e, en yüksek gelen maaş teklifi 3 milyon Euro oldu. Bundan dolayı biraz daha beklemeyi tercih eden tecrübeli kanat oyuncusu, 4.5 milyon Euro'luk maaş talebini kabul edecek bir kulüp arıyor.

OPSİYONLU KİRALIK

Siyah-Beyazlıların başarılı hücumcu için bu rakamı ödemeye hazır olduğu ve satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bu transferi tamamlamak istediği kaydedildi.

OLUMLU BAKIYOR

Herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve Chelsea'nin yeni sezon planlamasında yer almayan futbolcularla beraber antrenmanlarını yapmaya devam eden Ziyech'in, kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye olumlu bakacağı ifade edildi.

TRANSFER İÇİN GERİ SAYIM

Takıma hem Şenol Güneş'in istediği bir profilde oyuncu kazandırmayı hem de camianın motivasyonunu tekrar yukarı çekmeyi planlayan yönetim, bu transferde geri sayıma geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime