Turktime

Fenerbahçe'de sıradaki uçak Dominik Livakovic için

Yeni sezon için kadrosunun her bölümünü iddialı isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, kaleci transferini de Livakovic ile bitiriyor. Kanarya, Hırvat eldiveni kısa süre içerisinde İstanbul'a getirecek.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de sıradaki uçak Dominik Livakovic için
Haberler / Spor
13 Ağustos 2023 Pazar 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, uzun zamandır gündeminde olan Dominik Livakovic transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Hırvat kalecinin kulübü Dinamo Zagreb ile yaklaşık 2 aydır temaslarını sürdürüyor. Oyuncuda geri adım atmayan Kanarya, Hırvat ekibinin inadını kırarak oyuncuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız fi le bekçisi için 9 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyecek. Taraflar arasındaki son detaylar görüşülüyor.

GELİŞİ ERTELENEBİLİR

Dış basında çıkan haberlere göre; Dinamo Zagreb, başarılı kalecisini 15 Ağustos'tan sonra takımdan gönderecek. Hırvat ekibi, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda AEK ile oynayacağı ilk karşılaşmanın ardından oyuncunun ayrılığına izin verebilir. Öte yandan Zagreb yetkilileri, rövanş mücadelesinde de Livakovic'i oynatmak istemesi halinde bu süreç 19 Ağustos'a uzayabilir. Bu konudaki görüşmeler sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime