Turktime

Beşiktaş, Bodo Glimt deplasmanından eli boş dönüyor!

UEFA Konferans Ligi’ndeki ilk 2 maçından 1 puan çıkaran Beşiktaş, Norveç ekibi Bodo Glimt'e deplasmanda 3-1 mağlup oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, Bodo Glimt deplasmanından eli boş dönüyor!
Haberler / Spor
27 Ekim 2023 Cuma 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde Bodo Glimt deplasmanına Lugano önünde aldığı trajik yenilgiyi telafi etmek için çıktı. 

Aspmyra Stadı'nda oynanan maç saat 22.00'de başladı.

Maçta Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Nenad Minakovic düdük çaldı. Minakovic’in yardımcılıklarını ise Svetozar Zivinve Nikola Borovic üstlendi.

MOE KENDİ KALESİNE ATTI

Avrupa macerasının devam etmesi için maçtan galibiyetle dönmesi gereken Beşiktaş, Bodo Glimt'e 3-1 mağlup oldu.

Bodo Glimt'in gollerini 28'inci dakikada Albert Gronbaek, 58'inci dakikada Faris Pemi ve 87'nci dakikada Ulrik Saltnes attı. Brede Moe'nin 90+1'de kendi kalesine attığı gol ise Beşiktaş'ın tek golünü getirdi. 

Aralık ayında gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında olacak Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, ilk Avrupa deneyiminde sınıfta kaldı.

ONANA İLK 11'E DÖNDÜ

Siyah beyazlıların teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray’a 2-1 kaybedilen derbinin 11’inde 5 değişiklik yaparak takımını Bodo Glimt karşısında sahaya sürdü. Galatasaray maçında 11’de oynayan Amartey ve Tayfur Bingöl’e sakatlıkları nedeniyle forma veremeyen Burak Yılmaz, Zaynutdinov ve Gedson'u da kenara aldı. Ayrıca kırmızı kart cezalısı Valentin Rosier de mücadelede görev yapamadı.

Beşiktaş'ta Bodo Glimt karşısında kalede Mert oynarken, defans dörtlüsü; Onur Bulut, Necip Uysak, Colley ve Masuaku'dan oluştu. Orta sahada Hadziahmetovic, Onana ve Chamberlain'e görev veren Burak Yılmaz'ın hücum hattına yazdığı isimler ise Ghezzal, Rashica ve Aboubakar oldu.

Bu sezonun en çok eleştirilen transferi olan ve birçok maçta görev yapmayan Jean Onana, Bodo Glimt mücadelesine ilk 11’de başladı. Son olarak Konferans Ligi Elemeleri’nde iç sahada oynanan Nefçi Bakü karşılaşmasında ilk 11’de görev alan 71 günlük aranın ardından 11’deki yerine döndü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime