Turktime

Ludogorets cephesinden mağlubiyet yorumu

Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendzhiev, 3-1’lik Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından, “Daha iyi bir maç çıkartabilirdik” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Ludogorets cephesinden mağlubiyet yorumu
Haberler / Spor
26 Ekim 2023 Perşembe 22:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bulgar ekibi Ludogorets, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-1’lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendzhiev, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin mükemmel bir takım olduğunu dile getiren Dhermendzhiev, “Fenerbahçe mükemmel bir takım. Bildiğiniz gibi ben de her zaman mükemmeliyetçi olmuşumdur, bu yüzden biz daha iyi bir maç çıkartabilirdik” şeklinde konuştu.

“Eşit bir futbol oynadık”

Fenerbahçe ile eşit bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Dermendzhiev, “Eksik olan gollerdi. Siz beni eskiden de tanıyorsunuz. Ben ne zaman Ludogorets’in başındaysam Liverpool, Real Madrid gibi takımlarla oynarken oyun olarak onlardan üstün oyandık. Futbol böyle bir şey. Bence 3 gol olması kötü oldu. 2 bile çoktu. Eşit bir futbol oynadık” diye konuştu.

“Zeki futboldan memnunum”

Takımının oynadığı futbolun gelecek adına umut verici olduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Zeki futboldan memnunum ilerisi için mutu veriyor ve daha iyi olabileceğimizi gösteriyor” ifadelerine yer verdi. Georgi Dermendzhiev, Fenerbahçe’nin inanılmaz bir takım olduğunu aktararak, “Onlar ne yapıyorsa alkışlayabilirim” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime