Turktime

Bella Hadid'in sokak tarzı herkesin dikkatini çekti

Geçtiğimiz günlerde yeni aşka yelken açan Bella Hadid, doksanlı yıllar tarzıyla olay oldu. Dünyaca ünlü model Bella Hadid geçtiğimiz gün Türkiye'de orman yangınlarına dair de bir paylaşım yaparak dikkat çekmişti.
ABONE OL
Abone Ol
Bella Hadid'in sokak tarzı herkesin dikkatini çekti
Haberler / Magazin
2 Ağustos 2021 Pazartesi 22:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda birlikteliklerini sosyal medyadan duyurduğu sevgilisi Marc Kalman ile New York sokaklarında romantik anlar yaşayan Bella Hadid bu sefer sokak tarzıyla gündemde. ABD’li süper model Bella Hadid, New York sokaklarında görüntülendi.

Bella Hadid siyah etek-gömlek takımıyla herkesin dikkatini çekti ve fiziğini sergiledi. 24 yaşındaki model, göbek deliğini gösterdiği doksanlı yıllar tarzıyla olay oldu.

BAKAN BİR DAHA BAKTI

Geçtiğimiz günlerde yeni aşka yelken açan model, tülden hırka tarzı iki düğmeli üstünün altına da sütyen giymemeyi tercih etti. Göğüslerinin belli olmasını umursamayan modeli görenler bir daha baktı.

Dünyaca ünlü model Bella Hadid geçtiğimiz gün Türkiye'de orman yangınlarına dair de bir paylaşım yaparak dikkat çekmişti. 24 yaşındaki Hadid "Tanrım, bu dayanılmaz şekilde üzücü. Türkiye’nin toprakları ve canlıları için dua ediyorum. Türkiye’yi çok seviyorum” açıklamasında bulunmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime