Turktime

Deniz Akkaya'dan olay yaratan paylaşım

Sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam eden ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, bugün de akıl sağlığını kaybetmemek için neler yaptığını anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Deniz Akkaya'dan olay yaratan paylaşım
Haberler / Magazin
1 Ağustos 2021 Pazar 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deniz Akkaya, mankenliğin ve podyumların en görkemli olduğu dönemin iddialı mankenlerinden biriydi. Estetik ameliyatlarla kendini baştan yaratmaya cesaret etmesi, iddialı duruşu ve mesleğindeki başarısıyla kısa süre içinde ikonik bir karaktere dönüştü. Bir ara, Deniz Akkaya'nın olmadığı bir defile ya da film seti bulmak imkansızdı.

Yıllar geçtikçe geri plana düşse de, Deniz Akkaya'nın güzelliği ve sivri dili hala onu gündemde tutmaya yetiyor. Instagram'da tam 1 milyon takipçisi olan ünlü isim, burada sık sık iddialı fotoğraflarını ve gündeme dair sert yorumlarını paylaşıyor. İki gündür devam eden orman yangınlarıyla ilgili hem ilgililere hem de eğlenmeye devam edenlere demediğini bırakmadı. Bugün Türkiye'nin kazandığı olimpiyat başarılarını da bu konuyla bağdaştırması çok dikkat çekti.

"MANASIZ SORU SORANLARA...."

Düzenli ve ağır spor yapan Deniz Akkaya, 43 yaşında ve bir çocuk annesi olmasına rağmen çok düzgün bir fiziğe sahip. Ama bu kadar çok spor yapmasını eleştirenler de var. Olimpiyat başarılarını paylaştıktan sonra konuyu bu eleştirilere getiren Deniz Akkaya, şu sözleriyle yangınlar devam ederken eğlenenleri ve gerekeni yapmayanları taşladı: "Neden çok spor yapıyorsun diye manasız soru soranlara... Resmen sorunlardan böyle hızla kaçmak için... Akıl sağlığımı şu ortamda ilaçsız, takviyesiz koruyabilmek için."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime