Turktime

Başak Dizer doğum rotasını belirledi!

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in doğum rotasını belirlediği ve yaz başında ABD'ye gidecekleri iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Başak Dizer doğum rotasını belirledi!
Haberler / Magazin
29 Kasım 2021 Pazartesi 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer'in (44) bebek beklediği iddia edilmişti. Hakkında çıkan hamilelik haberleri hakkında ünlü stil danışmanı, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" açıklamasını yapmıştı.

"DUALARIM KARŞILIKSIZ KALMADI"
Güzel haberin ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, '2. Sayfa' programına telefonla bağlanmıştı. Anne Tatlıtuğ'un heyecanı konuşmalarına da yansımıştı.



Tatlıtuğ, "Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah'ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"İSMİ HENÜZ DÜŞÜNMEDİK"
Son olarak bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, "Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" açıklamasını yapmıştı.



ERKEK BEBEKLERİ OLACAK
Tüm bunların ardından 2. Sayfa programında Tatlıtuğ çiftinin bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğu söylenmiş ve ikilinin erkek bebekleri olacağı öne sürülmüştü.

BODRUM'A GİTTİLER 
Öte yandan bir süredir 'Aşıklar Bayramı' filminin çekimleri için Kars'ta olan Kıvanç Tatlıtuğ, çekimler biter bitmez eşiyle birlikte Bodrum'a gitti.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle İstanbul'a dönmek istemeyen 38 yaşındaki oyuncunun, üç aylık hamile olan eşiyle birlikte uzun bir süre orada kalacağı öne sürüldü.



DOĞUM İÇİN ŞAŞIRTAN KARAR 
Şimdilerde Bodrum'da olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; ünlü çift doğum rotasını oluşturdu.

Uzun bir süre ekranlara dönmeyi düşünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in yaz başı ABD'ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürüldü.

KAYNAK: MİLLİYET

İŞTE  İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime