Turktime

Bergüzar Korel'in annelik pozları çok konuşuldu!

Geçtiğimiz günlerde Leyla'yı kucağına alarak üçüncü kez anne olan oyuncu Bergüzar Korel, oğlu Han ve kızıyla ev halini takipçileriyle paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Bergüzar Korel'in annelik pozları çok konuşuldu!
Haberler / Magazin
28 Kasım 2021 Pazar 21:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, oğulları Ali ve Han'dan sonra kız bebek sevinci yaşadı. 3 Kasım'da kızı Leyla'yı dünyaya getiren Korel, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

BERGÜZAR'DAN İKİ ÇOCUKLU EV POZU

39 yaşındaki oyuncu, kızı Leyla ve oğlu Han ile birlikte çekilen ev haline, "Sabaha kadar deliksiz uyumuşum, sabah kalkıp keyifli bir duşumu almışım, sakin sakin... Öyle ki kremlenebilmişim bile. Kahve kokusu tüm evi sarmış giyinip süslenip arkadaşlarımızla bruncha gidiyoruz. Öyle bir pazarmışcasına. Sanırım bunun için bir 112 yılımız daha var. İyi pazarlar." notunu düştü. Bergüzar Korel, paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

"UZUNCA BİR SÜRE SÜT KOKACAK BURALAR"

Korel, geçtiğimiz günlerde de bebeğini emzirirken verdiği pozu paylaşmıştı. Ünlü oyuncu, gönderisinde, "Uzunca bir süre süt kokacak buralar..." ifadelerine yer vermişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime