Turktime

Bakan Soylu'dan ikinci tur mesajı: Türkiye yüz yıl kendine gelemez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili Ülke TV'de değerlendirmelerde bulundu. Soylu, "Allah muhafaza eğer 28 Mayıs’ta tersi bir durum söz konusu olursa Türkiye’nin Sivas’ından ötesinde bambaşka bir tablo oluşur. Türkiye’yi tanıyan bir adamım." ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Soylu'dan ikinci tur mesajı: Türkiye yüz yıl kendine gelemez
Haberler / Siyaset
24 Mayıs 2023 Çarşamba 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili Ülke TV'de kritik değerlendirmelerde bulundu.

"SİVAS'IN ÖTESİNDE BAMBAŞKA BİR DURUM OLUŞUR"

28 Mayıs seçimlerinin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Bakan Soylu, "28 Mayıs'ta tersi bir durum olursa Sivas'ın ötesinde bambaşka bir tablo oluşur" vurgusu yaptı.

"TÜRKİYE YÜZ YIL KENDİNE GELEMEZ"

Seçimlerin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı:

Allah muhafaza eğer 28 Mayıs’ta tersi bir durum söz konusu olursa Türkiye’nin Sivas’ından ötesinde bambaşka bir tablo oluşur. Türkiye’yi tanıyan bir adamım. Boğazınıza büyük bir taş oturur ve yüzyıl bu taşı çıkaramazsınız bir daha. Ne nefes aldırır size ve çıkaramazsınız. Bakınız Afganistan’da, Irak’ta, Libya’da oturdu bu taş. Her bir tarafta bunu yaptılar. Burada temel paradigması şudur. Bütün sorunlarını Doğu’ya yıkıyorlar. Kendi insanına da Doğu’yu korkutuyor. Bir taraftan bizi yoruyor ve bitiriyor. Bir taraftan da kendi insanını dolduruyor. Burası bir kaos coğrafyası olur. Doğu, Güneydoğu, aşağısı, yukarısı. İran’ı da belli bir süre sonra işin içine katar. İran oradaki birtakım şeyleri kendi başına yönettiği zannediyor ama bambaşka bir tablo olur. Türkiye, yüzyıl kendisine gelemez bir daha.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 24 Mayıs 2023 Çarşamba 20:53
be adam, zaten ülkeyi batırdınız. kurtaracak birisini arıyoruz

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime