Turktime

Ümit Özdağ'dan dikkat çeken paylaşım: İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile düzenleyecekleri ortak basın açıklaması öncesinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Özdağ'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Ümit Özdağ'dan dikkat çeken paylaşım: İçişleri Bakanı olarak yollayacağım
Haberler / Siyaset
24 Mayıs 2023 Çarşamba 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimleri öncesi hangi adayı destekleyeceği merak konusu olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacakları ortak basın açıklaması öncesinde yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı.

CHP Gençlik Kolları üyesi olduğu ne sürülen kişilerin duvarlara “Suriyeliler gidecek” yazıları yazdığı bir videoyu alıntılayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK YOLLAYACAĞIM”

“Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi'ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye'yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00'i bekleyin.”

GÖÇ VE GÜVENLİK POLİTİKASI KONUSUNDA ANLAŞTILAR MI?

Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı’na destek açıklamasının ardından Zafer Partisi’nin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ikinci turda destek konusunda anlaştığı ve 7 maddelik mutabakat belirlendiği öne sürülmüştü.

Zafer Partisi’nden iki ismin etkin göç ve güvenlik politikaları konusunda etkin rol alacağı iddia edilmişti.

Ümit Özdağ’ın ‘İçişleri Bakanı’ çıkışının ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile bakanlık dağılımı konusunda anlaşıp anlaşmadığı merak konusu oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime