Turktime

Bakan Özhaseki'den net yanıt: Hepsi yıkılacak!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kabine toplantısının ardından, "Mafyavari tutumlarla sahil şeritlerinde bazı bölgelerin işgal edildiğini görüyoruz. Buna izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Özhaseki'den net yanıt: Hepsi yıkılacak!
Haberler / Ekonomi
21 Mayıs 2024 Salı 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kabine sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Turizm kentlerinde kıyılarla ilgili yaşanan sorunlar için ihbar hattı kuracaklarını açıkladı.

"KAÇAK YAPILARI YIKACAĞIZ"
Kaçak yapıların yıkılacağını belirten Özhaseki, "Şu anda bir çalışma yapıyoruz. Artvin’den Hatay’a doğru bütün kıyıları denetliyoruz. Mafyavari tutumlarla sahil şeritlerinde bazı bölgelerin işgal edildiğini görüyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Hukuk dışı yapıları, mevzuata aykırı tüm uygulamaları yani bütün kaçak yapıları yıkacağız. Bir kısmını Kültür ve Turizm Bakanımız ile konuştuk, halk plajları açacaklar. Tüm Türkiye’deki kıyılara bakan MUÇEV adında bir kuruluşumuz var. Sahillerde sorumlu olduğu yerleri işletecek" diye konuştu.

"YAZ BOYUNCA HERKES ŞAHİT OLACAK"
Özhaseki, "Vatandaş diyecek ki ‘bizim burada denize ulaşmamızı şunları engelliyor’. Kaçak yapılar işletenlere hukuk ile cevap vereceğiz. Tüm kaçak yapıları temizleyip milletimizin sahillere, plajlara rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Bunun temel prensiplerini, altyapısını 15-20 gün içinde oluşturalım, sonra çıkıp devam edeceğiz. Yaz boyunca herkes bunlara şahit olacak" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime