Turktime

Ayşen Gruda'nın 55. sanat yılı

Usta oyuncu Ayşen Gruda 55. sanat yılını kutluyor. Sanatının yanında 'deliliği', barışseverliği, anaçlığı ile de tanınan ve sevilen Gruda, 30 Nisan Pazar günü 'Deli Kadın' oyunuyla sevenleriyle buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Ayşen Gruda'nın 55. sanat yılı
Haberler / Kültür
7 Nisan 2017 Cuma 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk sinemasının unutulmaz karakterlerine hayat veren, usta oyuncu Ayşen Gruda, tam 55 yıldır sahnelerde ve beyaz perdede. Tosun Paşa, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Hababam Sınıfı, Neşeli Günler, Aile Şerefi, Çiçek Abbas, Çöpçüler Kralı… gibi onlarca filmdeki oyunculuğu ile adını altın harflerle yazdıran Gruda, 30 Nisan Pazar günü Kartal’da sevenleriyle buluşacak.


Atalar Beyrut Performance ‘Domates Güzeli’ni ağırlayacak. Sadece sanatıyla değil açık sözlülüğü, anaçlığı, deliliği ve barışçıl tavrıyla da gönüllere taht kuran Ayşen Gruda 55. sanat yılını ‘Deli Kadın’ oyunu ile kutluyor ve 30 Nisan Pazar günü 19:00’da sevenleriyle buluşuyor.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime