Turktime

Apple'ın yeni Iphone'ları beğenilmedi!

Geçtiğimiz günlerde Apple yeni Iphone'larını tanıtmıştı. Fakat teknoloji devi beklentileri karşılayamadı ve hayal kırıklığı yarattı. Bloomberg teknoloji editörü Tae Kim, yeni cihazların yeteri kadar cazip olmadığını yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Apple'ın yeni Iphone'ları beğenilmedi!
Haberler / Teknoloji
15 Eylül 2021 Çarşamba 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Salı günü, California merkezli Cupertino şirketi, daha hızlı işlemci, daha iyi kamera, daha uzun pil ömrü ve daha güzel ekranlar dahil olmak üzere bazı küçük geliştirmelere sahip dört iPhone 13 modelini tanıttı. 

"IPHONE 12 KULLANANLAR, 13 MODELİNİ ALMASA DA OLUR"

Tae Kim "Ekranın üstündeki öne bakan kamera için daha küçük bir çentik dışında, tasarım olarak 2020'nin telefonlarına benziyorlar ve aynı fiyat noktalarından başlıyorlar.Geçen yılki büyük 5G yükseltmesinden sonra, bu yılki iyileştirmelerin artan doğası bazılarını hayal kırıklığına uğratabilir ve model yükseltme için çok az teşvik sağlayabilir. Yine de yapmalı mısın? iPhone 12 sahipleri için muhtemelen hayır. Yine, geçen yılki sürüm zaten daha yüksek hızlı beşinci nesil kablosuz özelliğine sahip. En son modellerde "olması gereken" yeni özellikler bulunmadığından, değiştirme zahmetine değmez. Ancak iPhone 11 veya daha eski sürümü olan kullanıcılar için, özellikle kablosuz bir operatörden cazip bir takas anlaşması alabiliyorsanız, iPhone 13'ü satın almaya değer olabilir." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime