Turktime

Anne Havva Öztel çıldırdı!

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda küfür ederek annesini çıldırttı. Anne Havva Öztel,'Edep! Hangi edep? 14 yaşından beri sözlü taciz ve küfüre maruz kalırken herkesin edebi neredeydi?' dedi.'
ABONE OL
Abone Ol
Anne Havva Öztel çıldırdı!
Haberler / Magazin
10 Aralık 2023 Pazar 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" diyen Aleyna Tilki şu ifadeleri kullandı:

"Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum. (Şu anda yüz yüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık)."

Aleyna Tilki'nin uzunca paylaşımında yalnızca küfüre takılanlar oldu. Havva Öztel'e bu konuda çok fazla eleştiri geldi. Anne Öztel ise en sonunda patladı.

"KÜFÜR EDEN EVLADIMLA GURUR DUYUYORUM''

Havva Öztel açıklamasında "Edep! Hangi edep? 14 yaşından beri sözlü taciz ve küfüre maruz kalırken herkesin edebi neredeydi? 'Yeter artık kitaplarını koyacak yer bulamıyorum' diyere serzenişte bulunan ilk anneyim. Bilgiye olan açlığı hiç bitmeyen üreten ve yaptığı her işi başarıyla tamamlayan ancak yaşadığı zorluklar nedeniyle küfür eden evladımla gurur duyuyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime