Turktime

Serenay Sarıkaya'dan çarpıcı itiraf! Çocukken evimde hep...

Aile dizisinde bir psikoloğu oynayan Serenay Sarıkaya, psikolojiye olan merakından bahsetti. Serenay Sarıkaya, çocukken evinde hep psikolojiye dayalı kitapların okunduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya'dan çarpıcı itiraf! Çocukken evimde hep...
Haberler / Magazin
8 Aralık 2023 Cuma 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aile dizisinde bir psikoloğu oynayan Serenay Sarıkaya, psikolojiye olan merakından bahsetti. Aile yaşantısını anlatan Serenay Sarıkaya, "Annem ve babam boşandıktan sonra uzun yıllar teyzem, ben ve annem yaşadık. Evde devamlı bu tarzda kitaplar okunur, her türlü gündelik ya da olağandışı olay psikolojik çerçeveleriyle ev konseyinde değerlendirilirdi." ifadelerini kullandı.

"Daha o yaşlarda empati kurma, anlama, kendimi doğru ifade etme, davranış ve duygularımı derinlemesine ve samimiyetle gerçekleştirebilme becerileri kazanmıştım." diyen Sarıkaya, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Bu hayat boyu bana çok yardımcı oldu. İş hayatım da özel hayatım da.. Muhakkak ki bir yatkınlığımın olması, bildiğim bir yer gibi hissettirmesi de bu işi seçme sebeplerimden.."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime