Turktime

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı sıkıntısı

Trabzon maçında sakatlanan Abdülkerim'de yırtık belirlendi; İstanbul, G.Antep, Samsun, Bandırma ve Başakşehir maçlarında oynayamayabilir.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı sıkıntısı
Haberler / Spor
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'a, 5-1 sonuçlanan Trabzonspor maçının 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber geldi. Kulüp, yapılan MR incelemesi sonucunda milli savunmacının sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı. Buna göre sahalardan en az 3 ila 4 hafta uzak kalması beklenen başarılı stoperin; İstanbulspor, Gaziantep, Samsun, Bandırma (Türkiye Kupası) ve Başakşehir maçlarını kaçırması sürpriz olmayacak. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun iyileşme hızına göre 15 Şubat'ta Sparta Prag ile İstanbul'da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında sahada olup olmayacağı da karşılaşma tarihine kısa bir süre kala netlik kazanacak. Son olarak Konyaspor maçında 2 gol atarak takımının galibiyetinde önemli rol oynayan hücumu seven Bardakcı, bu sezon 32 karşılaşmada 5 kez fi leleri havalandırdı.

TERiM BAKAMBU'YU iSTiYOR

Yunan medyasında çıkan haberlere göre; Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Bakambu'yu gözüne kestirdi. Kongolu golcü, Sarı-Kırmızılılar'dan senelik 1.5 milyon euro alıyor. Kiralanması durumunda Panathinaikos, kalan aylardaki 750 bin euroluk maaşını ödemeye hazır bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime