Turktime

Aleyna Tilki'den Eurovision açıklaması!

Aleyna Tilki, Türkiye'nin Eurovision'a katılması için girişimde bulunmasının ardından kendisine gelen sorular karşısında açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Aleyna Tilki'den Eurovision açıklaması!
Haberler / Magazin
22 Haziran 2021 Salı 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Eurovision’a katılımı konusunda harekete geçtiklerini açıkladı.

Avrupa Yayın Birliği'nin yeni Başdanışmanı Martin Österdahl’dan bahseden Eren, "Eurovision’un başına Kuzey Avrupa’dan çok iyi biri geldi. Bence bu sene çok başarılıydı. Uzun zaman sonra güzel bir yarışma yaptılar. Yeni gelenle bizim arkadaşlar görüşmeye başladı. Ne olur bilemem" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından takipçilerinden Eurovision ile ilgili sorular alan 21 yaşındaki Aleyna Tilki, hayranlarına yanıt verdi.

Eurovision'a katlmak istemediğini belirten Tilki, "Çünkü ben Avrupa’da, Türkiye’yi Türkiye’nin lokal bir şarkıcısı olarak temsil etmek istemiyorum. Ben Türkiye’yi global bir şarkıcı olarak tüm dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. Çünkü o ligdeki prodüktörlerle çalışmaya başladım bile" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime