Turktime

Yasak Elma'nın Lila'sı tatilde

Yasak Elma'nın Lila'sı kötü günleri atlattığını büyük ilgi gören tatil fotoğrafları ile duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Yasak Elma'nın Lila'sı tatilde
Haberler / Magazin
21 Haziran 2021 Pazartesi 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yasak Elma dizisinde bir dönem Lila karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda arabasında uyuşturucu yakalanması nedeniyle gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar, Funda Aksu ile çıktığı tatilden bikinili pozunu paylaştı.


Yasak Elma dizisinde Lila karakterine can verdikten sonra diziden ayrılan ve geçtiğimiz aylarda sansasyonel bir olayla gündeme gelen oyuncu Ayşegül Çınar, kötü günleri geride bıraktı. Arabasında uyuşturucu yakalanmasının ardından gözaltına alınan ve uyuşturucuyu, kendisinden intikam almak isteyen erkek arkadaşının bıraktığını söyleyen güzel oyuncu, yaşadığı kötü günlerin ardından adı Mehmet Ali Erbil'le anılan Funda Aksu'yla tatile çıktı.

BİKİNİLİ POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Ayşegül Çınar, dolu dizgin devam eden tatilinden kareleri takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor. Güzel oyuncu son olarak tekne üzerinden verdiği bikinili pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fit görüntüsü ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Çınar'ın fotoğrafı, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Çınar'ın fotoğrafına yorum yapanlardan biri de arkadaşı Funda Aksu oldu. Aksu, fotoğrafın altına "İşte bu sensin aşkım" yorumunda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime