Turktime

Airfryer fiyatlarında yükseliş

Airfryer'ların fiyatları 1500 TL’den başlıyor, 18 bin liraya kadar yükseliyor. Türkiye pazarında bu yıl 2 milyon civarında airfryer satılacağı tahmin ediliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Airfryer fiyatlarında yükseliş
Haberler / Ekonomi
3 Haziran 2023 Cumartesi 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Airfryer fiyatları teknik özelliklerine ve büyüklüklerine göre, 1500 TL’den başlıyor, 18 bin liraya kadar yükseliyor. Güç, sepet kapasitesi, sıcak tutma özellikleri geliştikçe fiyatı katlanıyor.

Cumhuriyet'ten Şehriban Kıraç'ın haberine göre, sıcak havayı yiyeceklerin etrafında hızla dolaştırarak pişiren mutfak aleti, hızlı pişirme özelliği sayesinde kızartmaların bazı özelliklerini taklit ediyor. Airfryer’lar aslında yiyecekleri kızartmıyor. Fritözden çok fırını andıran bir mekanizmaya sahip. Yemekleri çok az yağ ile ve pratik bir biçimde pişirdiği için daha sağlıklı olduğu belirtiliyor. Airfryer’ın yiyecekleri neredeyse bir mikrodalga fırın kadar hızlı ısıttığı üstelik mikrodalga fırınların zararlarından arınmış olduğu da öne sürülüyor.

FİYATI 18 BİN TL’Yİ AŞIYOR

Airfryer fiyatları teknik özelliklerine ve büyüklüklerine göre 1500 TL’den başlıyor, 18 bin liraya kadar yükseliyor. Güç, sepet kapasitesi, sıcak tutma özellikleri, led ekran ve program özellikleri geliştikçe fiyatı katlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime