Turktime

Abdulkadir Selvi yazdı: Erdoğan ve Esad görüşebilir mi? Gözler o tarihte!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Esad'ın görüşmesi gündemde. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye göre görüşme iddiasına dair detayları bugünkü köşesinde paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Abdulkadir  Selvi yazdı: Erdoğan ve Esad görüşebilir mi? Gözler o tarihte!
Haberler / Medya
1 Temmuz 2024 Pazartesi 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Esad'ın görüşmesi gündemde. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye göre görüşme iddiasına dair detayları bugünkü köşesinde paylaştı. Astana'daki 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleşmesi beklenen zirve , bölgedeki siyasi dengeler açısından büyük önem taşıyor. Gözler bu kritik görüşmeye çevrildi. İşte ayrıntılar...

İŞTE ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI:

Gözler, 3-4 Temmuz’da Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Toplantısı’nda Erdoğan ile Esed’in görüşüp görüşmeyeceği sorusuna çevrildi.

Bu sorunun cevabını öğrenmek için güvenilir kaynakları zorladım. ‘Hayır görüşmeyecekler’ denilmedi ama ‘evet görüşecekler’ diyen de olmadı. Derin bir sessizlikle karşılaştım. Bu sessizlik beni kuşkulandırdı. Ben de bunun üzerine soruyu ortaya atma gereği duydum.

Belli ki Rusya’nın yürüttüğü arka kapı diplomasisinde bir aşamaya gelinmiş. Bu görüşme Astana’da da olabilir, başka bir yerde de gerçekleşebilir. Tabii bilinince dahi bu tür kritik konular en son ana kadar saklanır. 

DÜNYA KUPASI’NDA SİSİ GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Dünya Kupası’nın başlama maçını izlemek üzere Katar’a gittik. Maç başladı, bizi apar topar stadyumdan çıkardılar. Bize Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maçın ikinci yarısında Türkiye’ye hareket edebileceği söylendi. Oysa az ötemizde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Devlet Başkanı Sisi ile görüşüyormuş. Ne zaman ki maç bitti, bir süre sonra uçağa binmek üzere hareket ettik, Erdoğan’ın Sisi ile görüştüğü haberini aldık.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime