Turktime

İsmail Küçükkaya'nın acı günü

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, tatil için geldiği Antalya'da, denizde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. CHP lideri Özel, Küçükkaya'ya başsağlığı diledi.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Küçükkaya'nın acı günü
Haberler / Medya
30 Haziran 2024 Pazar 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da tatile gelen Halk TV programcısı ve gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki bir otelde oğlu İsmail Küçükkaya ile tatil yapan Halise Küçükkaya(77), sabah erken saatlerde yüzmek için denize girdi.

Denizde bir süre yüzen Küçükkaya fenalık geçirdi. Çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarılan Küçükkaya, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Halise Küçükkaya'nın cenazesi incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Adli tıbba gelen İsmail Küçükkaya'nın üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Adli tıpta yapılan incelemede kalp krizi geçirdiği belirlenen Küçükkaya'nın cenazesi, işlemlerin ardından Kütahya'nın Simav ilçesine gönderildi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Değerli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya'nın Antalya’da yaşamını yitirdiğini üzülerek öğrendim. Halise Küçükkaya'ya Allah'tan rahmet, Küçükkaya ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" notuyla İsmail Küçükkaya'ya başsağlığı diledi. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime