Turktime

Abdulkadir Selvi yazdı: CHP ve DEM’de hesaplar değişti

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Tunç Soyer'in, “Yeni dönem için aday gösterilmeyeceğimin MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimiyle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum” szölerini haklı buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Abdulkadir Selvi yazdı: CHP ve DEM’de hesaplar değişti
Haberler / Medya
31 Ocak 2024 Çarşamba 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Tunç Soyer'in, “Yeni dönem için aday gösterilmeyeceğimin MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimiyle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum”  szölerini haklı buldu.

İŞTE ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI

AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesiyle ilgili konuşmasını izlerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açıklaması geldi.

Tunç Soyer, aday gösterilmeyeceğini MYK toplantısından 5 dakika önce öğrendiğini söylüyordu. Battal İlgezdi de aday olmayacağının Parti Meclisi toplantısından önce Ekrem İmamoğlu tarafından tebliğ edildiğini açıklamıştı.

5 DAKİKA VURGUSU

Tunç Soyer’in 5 dakika vurgusu önemli. Çünkü daha MYK toplanmamış, MYK’da bir karar alınmamış, daha da önemlisi asıl onay mercii olan Parti Meclisi’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı görüşülüp oylanmamış ama Tunç Soyer’e aday olmayacağı bildirilmiş. MYK toplantısından 1 saat önce ise Özgür Özel, Cemil Tugay’la görüşüp, “İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylığınızı uygun gördük” demiş.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime