Turktime

AB'den İsrail-Filistin gündemiyle acil toplantı

AB ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Borrell, 'Tarihle bir randevumuz var' diyerek, "Her iki bölgenin refahı ve istikrarı için stratejik ortaklığımızı güçlendirmeliyiz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
AB'den İsrail-Filistin gündemiyle acil toplantı
Haberler / Dünya
10 Ekim 2023 Salı 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları bugün Umman’ın başkenti Maskat’ta İsrail- Filistin gündemiyle bir araya geldi.

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“27'nci AB Bakanlar Toplantısı Maskat'ta başladı. Tarihle bir randevumuz var: İsrail/Filistin'deki durumu yatıştırmak için güçlerimizi birleştirmeli ve uzun vadeli çözümler üzerinde çalışmalıyız. Her iki bölgenin refahı ve istikrarı için stratejik ortaklığımızı güçlendirmeliyiz”

http://<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The 27th EU-<a href="https://twitter.com/GCC?ref_src=twsrc%5Etfw">@GCC</a> Ministerial Meeting kicks off in Muscat. We have a date w/ history: we need to join forces to defuse the situation in Israel/Palestine &amp; work on long term solutions. And we’ve to strengthen our strategic partnership, for the prosperity &amp; stability of both regions <a href="https://t.co/16GC6jwbyu">pic.twitter.com/16GC6jwbyu</a></p>&mdash; Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF) <a href="https://twitter.com/JosepBorrellF/status/1711649981763830242?ref_src=twsrc%5Etfw">October 10, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime