Turktime

Zehra Güneş kararını verdi, imzayı attı! İşte kariyerine devam edeceği takım...

Voleybolda transfer dönemi yaklaşırken VakıfBank'ın milli yıldızı Zehra Güneş'in sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı merak konusu olmuştu. Zehra Güneş kararını verdi! İşte kariyerine devam edeceği kulüp...
ABONE OL
Abone Ol
Zehra Güneş kararını verdi, imzayı attı! İşte kariyerine devam edeceği takım...
Haberler / Spor
10 Aralık 2023 Pazar 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

VakıfBank'ın ve A Milli Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, son zamanlarda hakkında yapılan transfer haberlerine cevap verdi.

Güneş’in adı son zamanlarda Santarelli'nin çalıştırdığı İtalya Ligi takımlarından Imoco Volley Coneglino ile anılıyordu. Milli voleybolcu, kariyeriyle ilgili kararını verdiğini açıkladı.

SÖZLEŞMESİNİ UZATACAK

Voleybol Magazin’in haberine göre; VakıfBank ile Zehra Güneş arasındaki yeni sözleşmenin FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın dönüşüde yapılacağı öğrenildi.

Milli yıldız verdiği röportajda Avrupa ihtimali hakkında, "Ben hâlâ ailemle yaşayan biriyim. Küçüklüğümden beri de böyleydi. Bunun aksi bir durum beni psikolojik olarak nasıl etkiler, olumlu, olumsuz yönlerini düşünüp o zaman karar verebilirim diye düşünüyorum. Umarım hepimiz için hayırlı bir karar olur ama 'neden olmasın?' demek istiyorum" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime